Coaching bij Roanne's Kik

Coaching bij mij (Simone) verloopt precies zoals ik zelf ben. Liefdevol, gezellig, simpel en puur. Vol met mooie momenten en vooral heel veel plezier. Het is jou tijd bij mij.
Iedereen is welkom. 

Waar ik bij kan helpen?
Ik ondersteun kinderen en jongeren om hun eigen zelfvertrouwen weer te hervinden en ik laat ze ervaren dat je mag zijn wie je bent. Ik help kinderen of jongeren die gespannen zijn, die zich verdrietig, onbegrepen of alleen voelen. Ieder kind heeft kwaliteiten. En vanuit die kracht en kwaliteiten ga ik op een speelse en creatieve manier met de kinderen of jongeren aan de slag.  En dat dus vooral op een positieve manier!

Wie ben, wat wil je en waar verlang je naar. Dat samen met jou te ontdekken dat is mijn grootste waarde.

Voorbeelden van hulpvragen kunnen zijn:
Rouw – Levend verlies – Een brus zijn –  Geen vertrouwen in jezelf hebben – Onzichtbaar zijn – Moeite hebben met contacten – Pesten – Anders zijn – Hooggevoelig zijn – Een diagnose hebben – Iets naars meegemaakt hebben – etc.

Hoe ik werk

Elke coaching bij Roanne’s Kik is uniek en is helemaal aangepast naar jou. Ik sluit aan bij jou interesses, hobby’s en kwaliteiten door spel en creativiteit. Daarmee creëren wij allerlei mooie ankers die je houvast kunnen geven en symbool staan voor jou en jouw traject. 

Samen gaan wij kijken naar wat je aandacht wilt geven. En ermee aan de slag op een laagdrempelige manier die bij jou past. 

Wat gaan we doen?

Het eerste contact verloopt via telefonisch contact of een mail. Hierin mag je me vertellen waar de behoefte ligt, wat je graag zou willen voor je kind, maar vooral wat je kind zou willen bereiken. Het kan zijn dat je een aantal aanvullende vragen van mij krijgt via een formulier.

Daarna plannen we een intake- of waar behoefte een huisbezoek. Voelt het daarna wederzijds goed maken we een eerste afspraak bij mij in de praktijk.  Wij gaan dan aan de slag. Een traject zal ongeveer 5 a 6 keer zijn. En dit alles vanuit jouw of jouw kind zijn behoeftes of interesses. Dat kan zijn via spel, buiten zijn of creatieve werkvormen.  

Ik kan helpen om samen naar de emoties en gevoelens te kijken en er woorden aan te geven zonder oordeel.  Wij gaan met elkaar op zoek naar jouw kracht en gaan bezig met wat wel goed gaat. Samen gaan we ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn waardoor je anders leert denken en kijken.

Een ieder is uniek. Daarbij hoort een unieke aanpak. Op zoek gaan naar waar je blij van wordt en wat je graag zou willen. Vanuit deze kracht zoeken we naar mogelijkheden. Plezier staat voorop.

Na de 5 a 6 afspraken volgt er een afsluitend oudergesprek.

Met de coaching maak  of krijg je materialen, herinneringen en krachtvoorwerpen. Dit zijn de reminders tijdens het traject, maar vooral ook voor daarna. Deze zijn uniek en speciaal voor en van jou.

Tarieven en contact

De kennismaking telefonisch of per mail is gratis.

 De intakegesprek of huisbezoek van ongeveer 45 minuten kost € 50,00.

Een coachingsessie compleet met materiaal,  waar nodig tussendoor contact kost per keer € 67,50 

 

Deze bedragen zijn BTW vrij. 

Kan een afspraak niet doorgaan? Geen probleem. Bij tijdige annulering (24 uur van tevoren) breng ik de afspraak niet in rekening. 

In de meeste gevallen wordt coaching helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar, maar regelmatig zijn coachingskosten op te voeren bij de jaarlijkse belastingaangifte. Ook kan het soms betaald worden uit het Persoons Gebonden Budget (PGB).

Every child is a different kind of flower And all together make this world a beautiful garden

Neem gerust contact met mij op

Heb je vragen over het coachingstraject? Wil je iets anders met mij bespreken? Je mag mij altijd mailen. Bellen kan ook. Ik kan je niet altijd gelijk te woord staan maar spreek gerust een berichtje in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug. Dan plan ik samen met jou een gratis kennismakingsgesprek. Zo kan ik mij even voorstellen en in het kort vertellen wat ik allemaal doe.