Coaching of advies binnen het onderwijs of zorg

Door mijn jarenlange ervaring als leerkracht voor alle groepen van de basisschool en bouwcoordinator te zijn geweest , is het voor mij een passie te coachen binnen de scholen. Dit kan kindercoaching binnen de school zijn of het begeleiden van startende leerkrachten of studenten.         Door mijn ervaring met kinderen met een andere zorg of ontwikkeling kan ik meekijken op het gebied van de leerlingenzorg binnen uw school. Ik kan kinderen helpen maar ook meedenken in het aanpakken van de leerlingenzorg.

 Ook kan het kan zijn dat er iets binnen het team of de school is gebeurd( bv een verlies of rouw) waarbij het fijn kan zijn dat er iemand eens meekijkt. 

Dit geldt ook voor zorginstellingen. Als ouder weet ik van de hoed en de rand als het gaat om het aanvragen van zorg en de verbinding tussen thuis en zorgverlening. Ik kan er zijn voor ouders maar ook voor uw als zorgverlener.

 Coaching op maat door te luisteren en te voelen naar wat er nodig is. Met mijn kennis en expertise kan ik binnen de school een luisterend, adviserend, flexibel en verbindende kracht zijn. 

Ouderavonden / workshops

Wie adviseer ik graag

Ik werk graag met kinderen, jongeren, ouders, leerkrachten en professionals binnen onderwijs en zorg

Wat ik voor jullie kan betekenen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vertrouw op jezelf
Je weet meer dan je denkt

Overhalen

Voor als mensen het nog wat spannend vinden

Om het geheel wat up to spicen. 

 

Waarom nou bij jou? 

Neem contact met mij op