Wie ben ik

Ik ben Simone van Ommen en kan genieten van heel veel dingen waardoor ik gauw mogelijkheden zie. Ook als het even tegen zit.

Door mijn jarenlange ervaring als leerkracht op de basisschool en moeder te zijn van een zorgintensieve (maar prachtige) dochter, weet ik als geen ander hoe zwaar het leven kan voelen. Het hebben van een kind met beperking is leven met een schakering aan gevoelens. Ook als leerkracht zie ik hoe pittig het kan zijn binnen een gezin. Hoe blijf je overeind en hou ik de balans tussen voor mezelf zorgen en mijn gezin.  Ik heb mezelf geleerd te genieten van kleine dingen en zie gauw mogelijkheden die mij een positief en luchtig gevoel geven. Hoe kan je het makkelijker maken voor jezelf en daardoor ook voor iedereen om je heen.

Ieder mens is uniek! Wie of wat je ook bent een ieder heeft kwaliteiten. 

Door mijn positieve kijk kan ik op een hele creatieve manier omgaan met situaties die op mijn pad komen. Door goed te kijken en te luisteren voel ik al heel gauw wat er nodig is. Ik kan creatief inspringen op de interesses van anderen. Dat maakt dat elke coaching bij mij uniek is. 

Het mooiste wat je kan worden is jezelf

Als kinder- en jongerencoach kan iedereen bij mij terecht.  Misschien word je niet gezien of niet begrepen. Heb je te maken met verdriet of rouw. Is het bij jou thuis anders omdat er misschien wel zorg is. Of vind je iets heel erg lastig op school. Jij mag er zijn, alles mag er zijn. Samen gaan we kijken naar jouw kracht en kwaliteiten. En dat kunnen we op allerlei manieren doen. Zolang het maar bij jou past. Het is jouw tijd bij mij. Ik vind niks raar of gek!

En dat is wat ik je gun. Een Kik als boost voor jezelf, een Kik om in positieve actie te komen en een Kik krijgen van al het moois wat jij kan en in je hebt.